Saval
Header
PFAS-vrije brandblussers voor vakantiepark KampinaStaete

PFAS-vrije brandblussers voor vakantiepark KampinaStaete

De KampinaStaete in Oisterwijk is een klein opgezet gezellig vakantiepark midden in de bossen. Om de brandbeveiliging te garanderen zijn wij benaderd om een passende oplossing te bieden. Lees meer!

Ontspannen genieten midden in de natuur van Oisterwijk

In het hart van de bossen van Oisterwijk ligt het in 2020 opgerichte vakantiepark KampinaStaete. Dit kleinschalige park, waar de nadruk ligt op natuurbeleving en kwalitatieve sociale interactie, heeft onze expertise ingeroepen om de brandveiligheid te optimaliseren. Charlotte en Heinze, de eigenaren, benadrukken het belang van een authentieke ervaring: zo vindt u in de stijlvolle accommodaties bewust geen televisie.

Het park biedt drie soorten verblijven: Cottages voor twee, ruimere Lodges voor families en de unieke Diamond Suites. Elk verblijf is voorzien van moderne gemakken zoals een keuken, verwarming en airconditioning.

Bovenaanzicht
Lodge
Toegangsbord
Bovenaanzicht hoog
Cottages
Water
  Uitdaging

  Brandveiligheid met respect voor de natuur

  Voor de bescherming tegen brand in de diverse verblijven van KampinaStaete zochten we naar een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook compact en ecologisch verantwoord. Het gebruik van blusmiddelen met schadelijke PFAS of fluor, die het milieu kunnen belasten, was geen optie.

  pfas vrije brandblussers voor vakantiepark kampinastaete 9
  Aanpak

  Compacte en ecologische F3 schuimblussers

  Na grondige analyse door onze adviseur Jeroen, hebben we gekozen voor de plaatsing van in totaal 22 PFAS-vrije F3 schuimblussers. Deze blussers bevatten een door TNO ontwikkeld blusschuim dat volledig vrij is van fluor en toch krachtig presteert bij branden van vaste stoffen (A), vloeistoffen (B) en vetten (F).

  Meer informatie over dit type blusser? Klik hier.

  Resultaat

  Veilige en duurzame brandbeveiliging

  Elk verblijf en de receptie in KampinaStaete zijn nu uitgerust met deze milieuvriendelijke blussers. Bovendien worden deze conform de NEN 2559 normen onderhouden, zodat u erop kunt vertrouwen dat de brandblussers altijd klaar zijn voor gebruik wanneer dat het meest nodig is.