• Nieuws
  • Onderhoud
  • Brandveiligheid
  • Brandblusapparatuur

Nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Saval portal: Storingsmelder

  • 30 juni 2020
  • Hilko Weening

Nieuw in de online-portal van Saval is de storingsmelding. Loop je door je bedrijf en zie je dat er iets niet in orde is, dan kan je super eenvoudig hiervan een melding maken en Saval opdracht geven.

nieuwe functionaliteit toegevoegd aan saval portal storingsmelder 5 600x410

Naast 24/7 inzage in al je documenten zoals onderhoudsrapporten, offertes en facturen zie je in de Saval online portal in één oogopslag of je de brandveiligheidsmiddelen in orde zijn. Met herkenbare kleuren (groen, oranje, rood) zie je per vestiging direct of er actie moet worden ondernomen of dat alles goedgekeurd is. Klanten die inmiddels de portal gebruiken zijn hierover zeer te spreken.

Nieuw in de online portal van Saval is de storingsmelding. Loop je door je bedrijf en zie je dat er iets niet in orde is, dan kan je super eenvoudig hiervan een melding maken en Saval opdracht geven dit zo snel als mogelijk weer in orde te maken. Uiteraard gewoon met je smartphone. Je selecteert het object, geeft aan wat er aan de hand is, voegt een foto toe en eventueel zet je er nog wat aanvullende informatie bij. Met één druk op de knop verstuur je de storingsmelding. Saval krijgt deze melding dezelfde dag nog binnen compleet met foto en alle door jou aangegeven informatie.

Hoe werkt de storingsmelder?
nieuwe functionaliteit toegevoegd aan saval portal storingsmelder 2

Stap 1: Storing melden via barcode op het object (blusmiddel / noodverlichting) of via de ingebouwde vestiging en locatievinder.

nieuwe functionaliteit toegevoegd aan saval portal storingsmelder 3

Stap 2: Geef aan wat er aan de hand is met het object (Schade, verzegeling verbroken, niet aanwezig etc.)

nieuwe functionaliteit toegevoegd aan saval portal storingsmelder 4

Stap 3: Voeg een foto toe van het object en geef een korte omschrijving van de storing. Hier kun je Saval ook opdracht geven om het direct op te lossen.

Natuurlijk kan je de online portal en ook de storingsmelding vanaf een laptop, tablet of desktop gebruiken. Zo kan je ook als je een melding van een collega of bewoner ontvangt een storingsmelding maken en een foto uit je galerij toevoegen.

Vraag hieronder je inloggegevens aan.

Heeft u toch nog vragen?
Neem dan contact met ons op!

Deel dit artikel