Voeding & Farmacie

Voeding & Farmacie

Door de strikte hygiënevoorschriften in de voeding en farmacie industrie is een heel andere aanpak van installatie en onderhoud van de brandbeveiligingssystemen vereist. Wij denken en werken met je mee zodat de installatie- en onderhoudswerkzaamheden zo snel mogelijk verlopen. Het proces mag namelijk in geen geval worden onderbroken.

In een omgeving waar het personeel witte jassen, mond- en hoofdkapjes draagt, kan onze servicetechnicus niet in een overall binnenstappen, een ladder neerzetten en gaan sleutelen. Zo zijn laboratoria door toegangscontrolesystemen strikt gescheiden van andere ruimten, maar ook deze ruimten moeten snel en veilig ontruimd kunnen worden.

Deze ruimten, die allemaal op een verschillende manier worden gebruikt, vergen extra aandacht om de juiste aanpak toe te passen. Want het proces stilleggen is geen optie. Naast veilig werken, vereist deze sector uiterste orde en netheid van onze servicetechnici. Allemaal zaken die je ons gelukkig niet hoeft uit te leggen.

Onze aanpak

Optimale brandveiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe het Installatie proces verloopt.

Risico op een slimme manier beheersbaar maken?

Neem contact op