(Petro) Chemie 1

(Petro) Chemie

Bij driekwart van de chemiebedrijven is de veiligheid onvoldoende. Dit is het resultaat van verzamelde inspectierapporten over 2015 en 2016. Vaak gaat het om brandveiligheidssystemen die niet naar behoren functioneren, gevaarlijke stoffen die onveilig zijn opgeslagen of noodplannen, bijvoorbeeld evacuatieplannen, die ontbreken of verouderd zijn. De bedrijven weten vaak wel hoe het moet maar de dynamiek van de bedrijfsvoering speelt een cruciale rol. Menselijke factoren zijn een onvoorspelbaar risico, ondanks het feit dat de sector voortdurend bezig met mensen bewust maken van de

gevaren, risico’s en bijbehorende maatregelen. De dynamiek van de bedrijfsvoering in de sector (petro) chemie speelt een cruciale rol. Een automatisch branddetectie- en brandblussysteem verkleint het brandrisico. Wij bieden organisatorische en technische oplossingen voor jouw vraagstukken. We zorgen ervoor dat het branddetectie- en brandblussysteem operationeel en bedrijfszeker is, daarnaast geven we je zicht op de kosten, niet alleen aanschaf maar ook van het preventieve en correctieve onderhoud.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR JOUW SECTOR

Onze aanpak

Optimale brandveiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe het Installatie proces verloopt.

Risico op een slimme manier beheersbaar maken?

Neem contact op