Logistiek 5

Logistiek

Logistieke bedrijven ontvangen verschillende stoffen, materialen en producten, die ieder een eigen brandrisico met zich meebrengen en de schade bij brand nog onvoorspelbaarder. Een goede risicobeoordeling en de juiste organisatorische en technische maatregelen voorkomen dat de vitale bedrijfsprocessen niet verstoord kunnen worden bij brand. Een

risicobeoordeling is relevant voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande bouw in het bijzonder na een verbouwing en/of uitbreiding aan het bedrijfspand. Zo hoeft een ondernemer niet wakker te liggen van onvoorspelbare scenario’s. We denken graag actief met je mee over de meest veilige en voordelige oplossing voor dit brandrisico.

ONZE AANPAK

Optimale brandveiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe het Installatie proces verloopt.

ONS REFERENTIEPROJECT

Onderstaande case is een voorbeeld van de uiteenlopende uitdagingen die we aangegaan zijn in jouw sector: van probleem, naar oplossing, naar implementatie, naar resultaat.

Risico op een slimme manier beheersbaar maken?

Neem contact op