Industrie 4

Industrie

Hoewel alles te verzekeren is, leidt een grote brand in de (productie)industrie in maar liefst 50 procent van de gevallen tot een faillissement.

De (productie)industrie heeft te maken met verschillende brandrisico’s: menselijke factoren, brandbare goederen, storingen in elektrische systemen, enz. De directe materiële schade is meestal gedekt, maar de

gevolgschade is vaak een groter probleem. Het stilliggen van de productie zorgt voor een verslechterde concurrentiepositie en imagoschade. Een goede risicobeoordeling gevolgd door de juiste ingrepen zorgt ervoor dat de vitale bedrijfsprocessen niet verstoord kunnen worden. Wij denken met je mee om de juiste bouw-, installatietechnische en organisatorische oplossingen toe te passen op jouw situatie. We ontzorgen je graag met onze totaaloplossing.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR JOUW SECTOR

Onze aanpak

Optimale brandveiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe het Installatie proces verloopt.

Onze referentieprojecten

Onderstaande cases zijn voorbeelden van de uiteenlopende uitdagingen die we aangegaan zijn in jouw sector: van probleem, naar oplossing, naar implementatie, naar resultaat.

RISICO OP EEN SLIMME MANIER BEHEERSBAAR MAKEN?

NEEM CONTACT OP