• Nieuws
  • Blusschuim
  • Blusschuimconcentraat
  • Brandblusapparatuur

Terugblik Saval Firesafety Events

  • 02 oktober 2023

We zijn verheugd om terug te blikken op 2 zeer geslaagde Saval Fire Safety Events die op 20 en 21 september hebben plaatsgevonden. Verdeeld over twee dagen en op twee inspirerende locaties.

terugblik saval firesafety events 600x410 v2

Terugblik: Saval Fire Safety Event 2023 - Een overweldigend succes!

We zijn verheugd om terug te blikken op 2 zeer geslaagde Saval Fire Safety Events die op 20 en 21 september hebben plaatsgevonden. Verdeeld over twee dagen en op twee inspirerende locaties—de Kleefse Waard in Arnhem en trainingscentrum Spinel in Dordrecht—bracht het evenement professionals uit de brandveiligheid samen om te discussiëren over de nieuwste trends en regelgeving.

Doelgroep en Bereik

Het evenement was specifiek gericht op facility managers, veiligheidsmanagers, brandpreventie specialisten, gebouwbeheerders, compliance officers en operationeel managers uit middelgrote tot grote bedrijven. Met meer dan 25 deelnemende bedrijven en 40+ aanwezigen kunnen we met trots stellen dat het evenement een overweldigend succes was.

Duurzaamheid op de Voorgrond

In lijn met ons streven naar een veiligere en duurzamere wereld, werden alle blusproeven uitgevoerd met onze PFAS-/Fluorvrije blussers. Deze demonstraties werden zowel door de deelnemers als door het Saval team uitgevoerd, en vormden een kernonderdeel van het evenement.

Kennisdeling en Demonstraties

Tijdens het evenement hebben verschillende sprekers, waaronder Erik Oosterbroek (Senior Projectleider Vgib) en onze eigen Hilko Weening en Jochem Dieks, waardevolle inzichten en kennis gedeeld. Deze momenten van kennisdeling werden aangevuld met live blusdemonstraties, die inzicht gaven in de efficiëntie en effectiviteit van PFAS-vrije blusmiddelen.

Blijf Op de Hoogte

Als u niet in de gelegenheid was om deel te nemen aan dit belangrijke evenement, geen zorgen! Bekijk een terugblik van beide dagen hieronder.

We willen alle deelnemers en sprekers hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het succes van dit evenement. Samen maken we de wereld veiliger en duurzamer!

Deel dit artikel