Saval
training op maat in koeweit cfi rim seal protection systemen installeren 4
Training Koeweit CFI RIM Seal Protection Systemen

Training Koeweit CFI RIM Seal Protection Systemen

Een 2-daagse training in Koeweit voor 24 medewerkers van Arabi Enertech 

In Koeweit verzorgde onze projectmanager Jan Veraart een tweedaagse training voor 24 medewerkers van Arabi Enertech. Deze training stelde het team in staat om onze geavanceerde CFI RIM Seal Protection systemen zelfstandig te installeren op de 82 opslagtanks van Kuwait Oil Company (KOC).

Opdrachtgever:

KOC, de staatsoliemaatschappij van Koeweit, speelt een sleutelrol in de olie- en aardgassector en produceert dagelijks ongeveer 3 miljoen vaten olie. Via Arabi Enertech KSC, levert ons bedrijf CFI RIM Seal Protection systemen voor 82 bestaande opslagtanks.

training op maat in koeweit cfi rim seal protection systemen installeren 3

Het theoretische deel

Het theoretische segment van de training omvatte drie kerngebieden: Mechanisch, Instrumentatie en QAQC-HSE. De medewerkers van Arabi Enertech waren uitstekend voorbereid en hadden onze documentatie grondig bestudeerd, wat leidde tot diepgaande vragen en discussies.

Praktijk

Ondanks de weersuitdagingen zoals onweer en regen, werd een tijdelijke tent opgezet voor de praktijktraining. Na een demonstratie van het volledige proces, van lektest tot vullen en aftappen, nam het mechanische team het over om de geleerde stappen zelfstandig uit te voeren. Het laatste onderdeel van de training was gericht op instrumentatie, waarbij nauwkeurig het niveau en de druk van stikstof werd gemeten en de werking van speciale Block & Bleed kleppen werd gedemonstreerd.

training op maat in koeweit cfi rim seal protection systemen installeren 5

Deelnamecertificaat

Na afloop van de intensieve training ontvingen de deelnemers een deelnamecertificaat. Ter ondersteuning van de eerste fase van de systeeminstallatie is onze ervaren collega Kevin van zusterbedrijf Knowsley aanwezig op locatie.