Saval
auto draft 14 v2
Grote oliemaatschappij in de Arabische Golf implementeert het CFI systeem

Grote oliemaatschappij in de Arabische Golf implementeert het CFI systeem

Een vooraanstaande oliemaatschappij in de Arabische Golf, verantwoordelijk voor zo'n 70% van de nationale ruwe olieproductie en bijna de gehele aardgasvoorziening van het land, heeft in maart 2020 het CFI-systeem goedgekeurd voor een van zijn opslagtanks met drijvend dak. Na uitvoerig onderzoek, live productdemonstraties en diepgaande technische discussies over de functies van het CFI-systeem, heeft de klant besloten dit systeem als proefproject te implementeren.

grote oliemaatschappij in de gcc implementeert het saval cfi rim seal brandbeveiligingssysteem arabische golf v2
Omvang van de scope

Complete CFI secties

  • Ontwerp, engineering, levering en installatie;
  • CFI cilinders;
  • Detectoren / sproeikoppen;
  • Saval SK-3000 paneel
Snel werkend

Gecombineerd detectie- en blussysteem

Het Saval CFI-systeem biedt de klant het gemak van een snelwerkend, gecombineerd detectie- en blussysteem. Dit systeem kan efficiënt worden geïnstalleerd op operationele opslagtanks zonder de bedrijfsprocessen te onderbreken. Ondanks logistieke uitdagingen en reisbeperkingen hebben de Saval project- en verkoopteams belangrijke mijlpalen bereikt door dit systeem in recordtijd per vliegtuig naar de klant te verzenden.

Resultaat

We zijn verheugd om met deze vooraanstaande klant samen te werken aan dit proefproject, dat de effectiviteit van het CFI-systeem zal aantonen en bijdraagt aan een veiligere toekomst in de olie-industrie.