Saval
Case Thermae 2000 Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem header 1920x1080
Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem

Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem

Om brandveilig te kunnen ontspannen bij dit wellnessresort hebben wij het brandmeldsysteem vervangen in het hotel en wellness gedeelte.

In het bekende wellnessresort Thermae 2000, gelegen op de top van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul, hebben wij gezorgd voor optimale brandveiligheid door het brandmeldsysteem te vervangen in zowel het hotel- als het wellnessgedeelte. Dit resort, uitgestrekt over 60.000 m², biedt diverse faciliteiten zoals binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, en schoonheidsbehandelingen.

Case Thermae 2000 Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem uitdaging 1920x1080
Uitdaging

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Het was essentieel dat de bedrijfsvoering van het resort niet werd verstoord tijdens de installatie. Gezien de constante aanwezigheid van gasten, zowel in het wellnessgedeelte overdag als in de hotelkamers 's nachts, was sluiting van het resort geen optie. Onze aanpak was daarom volledig afgestemd op de operationele behoeften van de klant.

Aanpak in twee fasen

De vernieuwing van het brandmeldsysteem is uitgevoerd in twee fasen: eerst het hotel en vervolgens het wellnessgedeelte. Bijzondere uitdagingen, zoals de hoogte en de verschillende niveaus binnen hetzelfde verdiep, vereisten een creatieve en flexibele aanpak van onze servicetechnici en projectleider.

In het hotelgedeelte vond de vervanging van het brandmeldsysteem overdag plaats, waarbij iedere avond, conform de eisen van de brandweer, een functioneel brandmeldsysteem gegarandeerd werd. In het wellnessgedeelte werden de werkzaamheden 's nachts uitgevoerd om de bezoekers niet te hinderen en de bedrijfsvoering niet te verstoren. Dit vereiste een grondige voorbereiding en een grote flexibiliteit van onze servicetechnici.

Case Thermae 2000 Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem resultaat 600x410
Resultaat

Altijd een veilige omgeving

Het eindresultaat is een efficiënt en betrouwbaar brandmeldsysteem dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers van Thermae 2000 waarborgt. Dit project bewijst onze toewijding aan het creëren van een veilige omgeving en onze capaciteit om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Case Thermae 2000 Brandveilig ontspannen door een nieuw brandmeldsysteem quote 600x410

"Door de uitdagingen en bijzondere werkomstandigheden geeft de tevredenheid van de klant een nog beter gevoel."

Chiel Vos, Servicetechnicus Saval