StocExpo 2015

In maart 2015 zal Ahoy Rotterdam de 11e editie van het steeds groeiende internationale evenement voor de tankterminal industrie hosten. De StocExpo zal wederom een platform zijn voor toonaangevende leveranciers en fabrikanten om hun zeer deskundige en innovatieve producten en diensten te tonen die gebruikt worden binnen de sector voor opslag van vloeibare bulkproducten.

Terwijl de StocExpo conferentie top-industrie experts zal aantrekken die hun kennis en ervaring zullen delen met hen die bereid zijn om up-to-date te blijven met de steeds veranderende industrie.

StocExpo 2015 biedt onderdak aan meer dan 200 toonaangevende bedrijven die hun nieuwste innovaties presenteren op het driedaagse evenement. Het is dé ontmoetingsplek voor de internationale olie, chemie en gas tank-opslag industrie. De exposanten zullen hun producten en diensten presenteren zoals tank-ontwerp, bouw en onderhoud, evenals hun innovaties in pompen en kleppen, automatisering, laadapparatuur en inspectie en certificering.

Deze editie, op stand H2, versterken SK FireSafety Group collega’s Knowsley en FoamXpert het Saval team, waardoor een zeer compleet pakket brandveiligheidsoplossingen ontstaat voor de Oil & Gas industrie.

StocExpo 2015