Blustraining voor eigen personeel Saval

Iedere dag zijn ruim 200 Saval medewerkers bezig met uw veiligheid. Het zit in de genen om tekortkomingen of verbeteringen te signaleren betreft brandveiligheid. U profiteert daarvan. Doordat wij onze kennis delen, kunt u er alles aan doen niet voor verrassingen te komen staan in geval van een calamiteit.

Een van de redenen dat het in de genen zit, is dat we er zelf ook alles aan doen om onze kennis actueel te houden. Ook Saval medewerkers dienen te trainen voor onverwachte situaties. Hoe kunnen we u anders zo goed mogelijk adviseren?

Dit alles begint bij de productiemedewerkers. Zij zijn dagelijks bezig met de productie van een van de belangrijkste onderdelen van een eerste interventie: de blusmiddelen. Onlangs organiseerde Saval wederom voor haar productiemedewerkers een blustraining. Voor langdurige medewerkers een welkome herhaling, voor nieuwe medewerkers een prettige kennismaking met de andere kant van het product. Iedere Saval medewerker, op elk niveau dient uiteraard het eindproduct te kunnen bedienen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de kennis die wij met u delen in de gehele organisatie geborgd is.