Beveiligen en onderhoud on- & offshore bij NAM

NAM

Saval beveiligt en onderhoudt on- en offshore een groot aantal van de Fire & Gas systemen van NAM’s ONEgas assets. ONEgas is een gecombineerde business unit van Shell en de Nederlandse Aardolie Maatschappij BV.

Brandbeveiliging op een (gas)productie platform moet voldoen aan de allerhoogste eisen. Een calamiteit kan desastreuze gevolgen hebben voor people, profit en planet! Op de gecombineerde Fire & Gas installaties worden zowel de gasdetectoren, rookmelders, handmelders en vlammelders ingelezen. Om te kunnen garanderen dat de brandbeveiliging na installatie ook goed functioneert in geval van een calamiteit moet het regelmatig onderhouden worden conform de daarvoor geldende eisen. Saval verzorgt het preventief en correctief onderhoud aan de branddetectie-, ontruimings- en blusgassystemen alsook aan de kleine blusmiddelen bij NAM’s ONEgas assets.

On- en Offshore

Het onderhoud wordt uitgevoerd op 26 offshore platforms evenals de onshore locaties van NAM Den Helder en Ameland. Dit project is hierbij een van de grootste en meeste complexe onderhoudsprojecten in Nederland.

Saval voert hier al gedurende 30 jaar het preventief en correctief onderhoud uit bij Onegas. NAM ziet Saval als een betrouwbare partner die kwalitatief goed werk levert en daartoe een goed georganiseerde organisatie beschikbaar heeft.