Advies

U neemt brandbeveiliging serieus. Uw medewerkers en uw bedrijf moeten er op kunnen vertrouwen dat de brandveiligheid goed geregeld is. Veilig en conform de geldende regelgeving, zodat u bij controle of bij onverhoopte calamiteiten niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk tegen een goede prijs, waar niet achteraf nog allerlei zaken aan toegevoegd worden. En dat alles zoekt u bij een betrouwbaar, ervaren bedrijf, dat zijn sporen in de wereld van brandbeveiliging heeft verdiend. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u puntsgewijs te overtuigen dat Saval de partner is die ú zoekt!

Landelijke dekking

Saval is altijd in de buurt. Met meer dan 100 buitendienst medewerkers die van huis uit opereren lost Saval elk probleem razendsnel op. Of u nu advies nodig heeft, een detectie- of blussysteem aan wil schaffen of onderhoud uit wil laten voeren, op Saval kunt u rekenen.

Continuïteit gegarandeerd

Met zo’n lange historie mag u concluderen dat Saval zeker geen eendagsvlieg is. Natuurlijk laten wij ons door het rijke verleden niet in slaap wiegen, maar het geeft wél aan dat u ook in de toekomst op Saval mag rekenen. Saval onderneemt niet alleen actie op korte termijn, maar stelt prijs op een jarenlange relatie.